Horecava schuift door naar het voorjaar

Brouwerij Cornelissen


Al sinds de jaren 1800 brouwt de familie Cornelissen bier en sinds 1859 doet ze dat in Opitter. Met Jef Cornelissen Jr. staat er ondertussen de zesde generatie aan het roer. Hij combineert er ambacht en traditie met een toets van de nieuwste technieken, wat resulteert in een heel mooi aanbod hoge kwaliteitsbieren.

En dat wordt wereldwijd gesmaakt. Het mooiste bewijs zijn de vele awards en (gouden) medailles die de exclusieve speciaalbieren van onze Limburgse familiebrouwerij op diverse internationale bierconcours wegkapen. Vooral onze Limburgse Witte, Herkenrode Noctis, Ops-ale en Pax pils zijn echte prijsbeesten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Brouwerij Cornelissen

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!