Broodcompany B.V.


Broodcompany B.V. staat voor lekkere biologische brood- & banketproducten. Wij houden van lekker & gezond en daarom kiezen wij bewust voor eerlijke & biologische ingrediënten. Op basis van biologisch meel en grondstoffen maken wij, op een verantwoorde duurzame wijze, handgemaakte betaalbare authentieke brood- en banketproducten. Onze producten zijn 100% biologisch en natuurlijk, zonder additieven en/of conserveringsmiddelen.

De basis van onze overheerlijke broden bestaat uit: biologische natuurlijke ingrediënten als volkorenmeel, rogge, spelt of haver, water en een beetje zout. En om onze biologische producten compleet te maken, wordt daar nog het vakmanschap van onze zorgvuldig geselecteerde, trotse bakkers aan toegevoegd én een langdurig rust- en rijsproces van de degen. Tijd, traditie en vakmanschap zorgen ervoor dat we niet alleen het beste, maar ook erg lekker biologisch brood mogen presenteren aan onze klanten. En daar zijn we trots op!

Contactinformatie
info@broodcompany.com
https://broodcompany.com/


Neem contact op met Broodcompany B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!