Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Broodcompany B.V.


Broodcompany B.V. staat voor lekkere biologische brood- & banketproducten. Wij houden van lekker & gezond en daarom kiezen wij bewust voor eerlijke & biologische ingrediënten. Op basis van biologisch meel en grondstoffen maken wij, op een verantwoorde duurzame wijze, handgemaakte betaalbare authentieke brood- en banketproducten. Onze producten zijn 100% biologisch en natuurlijk, zonder additieven en/of conserveringsmiddelen.

De basis van onze overheerlijke broden bestaat uit: biologische natuurlijke ingrediënten als volkorenmeel, rogge, spelt of haver, water en een beetje zout. En om onze biologische producten compleet te maken, wordt daar nog het vakmanschap van onze zorgvuldig geselecteerde, trotse bakkers aan toegevoegd én een langdurig rust- en rijsproces van de degen. Tijd, traditie en vakmanschap zorgen ervoor dat we niet alleen het beste, maar ook erg lekker biologisch brood mogen presenteren aan onze klanten. En daar zijn we trots op!


Neem contact op met Broodcompany B.V.

Berichten van Broodcompany B.V.Nog geen berichten gepost door Broodcompany B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht