Horecava schuift door naar het voorjaar

Broodcompany B.V.


Broodcompany B.V. staat voor lekkere biologische brood- & banketproducten. Wij houden van lekker & gezond en daarom kiezen wij bewust voor eerlijke & biologische ingrediënten. Op basis van biologisch meel en grondstoffen maken wij, op een verantwoorde duurzame wijze, handgemaakte betaalbare authentieke brood- en banketproducten. Onze producten zijn 100% biologisch en natuurlijk, zonder additieven en/of conserveringsmiddelen.

De basis van onze overheerlijke broden bestaat uit: biologische natuurlijke ingrediënten als volkorenmeel, rogge, spelt of haver, water en een beetje zout. En om onze biologische producten compleet te maken, wordt daar nog het vakmanschap van onze zorgvuldig geselecteerde, trotse bakkers aan toegevoegd én een langdurig rust- en rijsproces van de degen. Tijd, traditie en vakmanschap zorgen ervoor dat we niet alleen het beste, maar ook erg lekker biologisch brood mogen presenteren aan onze klanten. En daar zijn we trots op!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Broodcompany B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!