Brauerei Zoller


Zoller-Hof Nederland (AABBier Import & Verkoop) is gevestigd in Boxmeer in Noord-Brabant. Wij, Jos Nabuurs en Kees van den Heuvel importeren vanuit het zuid Duitse Sigmaringen, het kwalitatief hoogwaardige Zoller-Hof Bier. Zoller-Hof bier wordt al sinds 1845 gebrouwen met uitsluitend goed geselecteerde producten uit de regio Sigmaringen, gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. Deze kwaliteit kunt u proeven in al onze bieren.

Wij zorgen er voor dat dit hoogwaardig bier nu ook in Nederland gedronken kan worden. Voor u als kastelein of restauranthouder kunnen wij zorgdragen voor een goed product en een gedegen ondersteuning. Wij hebben voor iedere horeca gelegenheid de juiste oplossing en ondersteuning. Ook voor het reinigen van uw tap-installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen u graag uitleggen wat onze mogelijkheden zijn.

Contactinformatie
info@zoller-hof.nl
https://www.zoller-hof.nl/


Neem contact op met Brauerei Zoller

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!