Brabantsche Worstenbroodjes


Ben je op zoek naar het beste en het lekkerste Brabantse worstenbroodje? Dan zit je bij Brabantsche Worstenbroodjes helemaal goed. Al onze Brabantsche worstenbroodjes worden met de hand gemaakt en met veel liefde bereid door onze gepassioneerde bakkers. En dat proef je! Een Brabants worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant én smaakvol gekruid, net zoals vroeger

Wij geloven dat je meer kunt dan je denkt. Of je nou het roer helemaal wilt omgooien, of al een tijdje klem zit. Brabantsche Worstenbroodjes helpt mensen verder. De kern van wat we doen is namelijk niet alleen die handgemaakte en keilekkere worstenbroodjes. De kern van Brabantsche Worstenbroodjes is vooral ook een team dat openstaat om talent te ontwikkelen bij mensen die bijvoorbeeld al een tijdje in de bijstand zitten en daar uit willen. Of mensen die afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Wij bieden hen graag een stage of vaste werkplek.

Contactinformatie
info@keilekker.nl
https://keilekker.nl/


Neem contact op met Brabantsche Worstenbroodjes

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!