Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

B&P Special Food BV


B&P Special Food BV heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten. Het assortiment bestaat onder andere uit verse pluimveedelen, gegaarde vleeswaren, burgers en verschillende grillworsten die eventueel naar eigen smaak gekruid en gegaard kunnen worden. Voor private label producten bent u bij B&P aan het juist adres. B&P is sterk in het produceren van zowel kleine als grote charges op ambachtelijke wijze.

Het gehele assortiment van B&P is op een paar producten na glutenvrij en staat op onze website. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met B&P Special Food BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!