Bouter B.V.


Bouter geeft je niet waar je om vraagt. Integendeel: samen met jou vinden we de grootkeuken waar je naar op zoek bent. Wij zien het leveren van jouw keuken als het startpunt van onze samenwerking. Die langdurige relatie betaalt zich uit in een keuken waar je óók op de lange termijn veel (zakelijk) plezier aan beleeft. Een grootkeuken die bijdraagt aan het floreren van je onderneming.

Wij faciliteren je graag door:
  • landelijke dekking met eigen adviseurs, projectleiders en monteurs
  • advies over keukeninrichting bij bouw en verbouwing, werkprocessen en apparatuurgebruik
  • projectbegeleiding, levering, plaatsing, aansluiten, service en onderhoud
Bouter, de beste regisseur in professionele grootkeukens

Als wij een keuken opleveren, moet die zo strak als een snaar staan. Je moet er niet tevreden, maar hartstikke blij mee zijn. En natuurlijk moet je er meteen in aan de slag kunnen. Tijdens het advies- en installatietraject houden wij de volledige regie in handen, zodat we bij het oplevermoment zeker weten dat je honderd procent tevreden bent.

Bij ons weet je precies wat je koopt

Klinkt logisch, is het maar al te vaak niet. Nadat wij jou en je wensen hebben leren kennen, brengen wij op zeer korte termijn een offerte uit. Daarin staat exact gespecificeerd wat je krijgt en hoeveel dat kost. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je snapt wat je precies koopt. En zijn er nog zaken onduidelijk? Dan ben je van harte welkom om de producten en het afwerkingsniveau met eigen ogen te komen bekijken in onze demokeuken.

Excelleer door je grootkeuken

Van een vrij emotieloos product zijn keukens de afgelopen jaren veranderd in één en al emotie en beleving. Dat maakt de uitstraling van je keuken belangrijker dan ooit. Maar ook de functionaliteit wordt door Bouter niet uit het oog verloren. Die combinatie zorgt uiteindelijk voor een hogere bezettingsgraad en tevreden gasten/eters.

Contactinformatie
info@bouter.nl
https://bouter.nl/


Neem contact op met Bouter B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!