Bottle Business


BottleBusiness bestaat uit een team van enthousiaste professionals die allemaal dezelfde passie delen: Smaak. Met de focus op gedistilleerd proberen wij zowel consument als professional wegwijs te maken in de wereld van sterke dranken.

Omdat elk teamlid hun eigen specialisme heeft sluit onze kennis naadloos op elkaar aan zodat we iedereen kunnen adviseren. Van whisky en jenever tot rum en tequila. We houden onze kennis constant up-to-date door het bezoeken van distilleerderijen, evenementen en beurzen. Door de jaren heen hebben we een enorm netwerk opgebouwd in de drankenwereld. Hierdoor kunnen wij bijna alle denkbare producten krijgen en leveren. Binnen ons netwerk worden we ook vroeg blootgesteld aan nieuwtjes en aankomende trends waardoor we hier op tijd in mee kunnen gaan. Mocht u iets zoeken wat u niet kunt vinden op onze site, stuur dan een mailtje naar info@bottlebusiness.nl en we zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!


Neem contact op met Bottle Business

Berichten van Bottle BusinessNog geen berichten gepost door Bottle Business

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht