Horecava schuift door naar het voorjaar

BOS Brands Netherlands B.V.


Als Zuid-Afrikaan groeide Grant op met twee dingen die ons verhaal voorgoed vorm gaven:
Het drinken van rooibos – een bizar gezonde plant die alleen in Zuid-Afrika groeit.

BOS gaan! – voor zij die het niet weten … “Go BOS” is een Zuid-Afrikaans gezegde met de betekenis gek te doen, op een leuke manier. En dat is precies wat hij deed.

Hij begon blikjes in prachtige kleuren te ontwerpen en ontwikkelde heerlijke recepten met natuurlijke fruitsmaken. Ook startte hij de zoektocht naar de beste kwaliteit biologische rooibos ter wereld. Zijn avontuur bracht hem bij de Cederberg; een gebied met een straal van 100 km en de meest spectaculaire wildernis die je ten zuiden van de evenaar zult vinden. Hier maakte hij kennis met Richard Bowsher – een ondernemer en enthousiaste boer die – je raadt het al – biologische rooibos teelde. Het klikte meteen tussen de twee. Dankzij de ruige bergen en aloude rotspoelen van Klipopmekaar – de rooibos-boerderij en het natuurreservaat van Richard – bevatte het verhaal alle ingrediënten voor succes. De naam van de boerderij betekent letterlijk “de ene rots bovenop de andere”. En ja hoor, de mannen gaven elkaar de hand en de samenwerking werd een feit: de geboorte van BOS.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met BOS Brands Netherlands B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!