Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

BOS Brands Netherlands B.V.


Als Zuid-Afrikaan groeide Grant op met twee dingen die ons verhaal voorgoed vorm gaven:
Het drinken van rooibos – een bizar gezonde plant die alleen in Zuid-Afrika groeit.

BOS gaan! – voor zij die het niet weten … “Go BOS” is een Zuid-Afrikaans gezegde met de betekenis gek te doen, op een leuke manier. En dat is precies wat hij deed.

Hij begon blikjes in prachtige kleuren te ontwerpen en ontwikkelde heerlijke recepten met natuurlijke fruitsmaken. Ook startte hij de zoektocht naar de beste kwaliteit biologische rooibos ter wereld. Zijn avontuur bracht hem bij de Cederberg; een gebied met een straal van 100 km en de meest spectaculaire wildernis die je ten zuiden van de evenaar zult vinden. Hier maakte hij kennis met Richard Bowsher – een ondernemer en enthousiaste boer die – je raadt het al – biologische rooibos teelde. Het klikte meteen tussen de twee. Dankzij de ruige bergen en aloude rotspoelen van Klipopmekaar – de rooibos-boerderij en het natuurreservaat van Richard – bevatte het verhaal alle ingrediënten voor succes. De naam van de boerderij betekent letterlijk “de ene rots bovenop de andere”. En ja hoor, de mannen gaven elkaar de hand en de samenwerking werd een feit: de geboorte van BOS.


Neem contact op met BOS Brands Netherlands B.V.

Berichten van BOS Brands Netherlands B.V.Nog geen berichten gepost door BOS Brands Netherlands B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht