Boonenbakker V.O.F.


Boonenbakker historie

Geboren in de zomer van 1973. Wessel Bakker. Zoon van moeder Boon en vader Bakker. Grootgebracht met het geluid van een fluitende waterketel en een malende koffiemolen vormden zich de kritische eigenschappen die vandaag de basis zijn voor een onderneming van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmerken. Over Dibarcafé zegt Wessel: ‘Een espressokoffie die de liefhebber, ook de verwende, aangenaam zal verrassen’.
Echtgenote Marjolijn Bakker-van Heeswijk is het ‘theetalent’ of ‘theesommelier’. Wat Marjolijn betreft staat thee aan dezelfde vooravond als koffie enkele jaren geleden. ‘Thee is zo’n mooi en zuiver natuurproduct. De consument verdiept zich er tegenwoordig echt in en ontdekt hiermee ook de positieve eigenschappen. De thee van Harney & Sons onderscheidt zich in kwaliteit en smaak en behaalt elk jaar onderscheidingen die dit bevestigen’.

Contactinformatie
info@boonenbakker.nl
https://www.boonenbakker.nl/


Neem contact op met Boonenbakker V.O.F.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!