Bonfait BV


Wij zijn elke dag bezig om de mooiste en lekkerste gerechten te maken. Creativiteit, precisie, samenwerken en nog veel meer factoren zijn belangrijk in dit proces. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring en inzichten van andere kanten, om zo optimaal te presteren.

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de productie en verkoop van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten, (pasta)salades, soepen en sauzen. Deze worden allemaal gemaakt in onze fabriek in Denekamp, waar we met meer dan 200 collega’s er alles aan doen om een mooi eindproduct te krijgen. Door deze ervaring durven wij te stellen de wensen en behoeften van onze klanten goed te kennen. Tot onze klantenkring rekenen we versspeciaalzaken, supermarkten en instellingen binnen de Europese foodmarkt.

Contactinformatie
info@bonfait.nl
https://www.bonfait.nl


Neem contact op met Bonfait BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!