Boermarke Vers BV


Als familiebedrijf produceert Boermarke al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten. Vol passie maken we dagelijks de lekkerste producten. Onze oorsprong ligt in dagverse zuivel en inmiddels maken wij ook de lekkerste producten op plantaardige basis. We werken aan onderscheidende producten en concepten met een juiste balans tussen gezond, verantwoord en genieten, waarbij smaak altijd het uitgangspunt blijft. Perfect passend bij een bewuste en gezonde levensstijl. Uiteraard letten we heel scherp op de herkomst en de relevantie van de ingrediënten. Zo gebruiken wij verse weidemelk, zijn onze ingrediënten 100 % natuurlijk en werken wij aan suikerreductie. Kortom, ook voor u maken we de lekkerste producten op basis van zuivel of met plantaardige ingrediënten.

Wij laten mensen verantwoord genieten op elk moment van de dag.

Contactinformatie
info@boermarke.eu
https://boermarke.eu


Neem contact op met Boermarke Vers BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!