Boekel AGF Horecagroothandel


Als groothandel voorzien wij jou iedere dag van de beste kwaliteit AGF. Wij leveren meer dan 3000 verschillende soorten dagverse aardappelen, groenten en fruit en exoten. In heel Nederland.

Alles wat wij doen is gericht op het compleet ontzorgen van de chefkok. In onze moderne snijkeuken snijden wij onze dagverse producten voor je op maat. Ook maken wij mixen van diverse aardappelen, groenten en fruit op aanvraag zoals slamixen, groentenmixen en fruitmixen. Ervaar waarom meer dan 300 restaurants voor ons kiezen! M

Boekel AGF Horecagroothandel

Boekel AGF Horecagroothandel levert verse en hoogwaardige kwaliteit aardappels, groenten en fruit, waarbij service en gebruikersgemak voorop staat. Versheid in zijn element, dat is waar wij voor staan. Persoonlijk contact is wat ons onderscheidt.

Contactinformatie

De Meerheuvel 8
5221 EA 's-Hertogenbosch
Nederland

+31737601200
boekel@boekelagf.nl
http://www.boekelagf.nl/


Neem contact op met Boekel AGF Horecagroothandel

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!