Bluekens Truck en Bus B.V.


Bluekens Truck en Bus is een full service Volvo Truck en Busdealer met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Daarnaast is Bluekens Truck en Bus servicedealer voor Renault Trucks en tevens dealer voor de Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens. In Oosterhout en Middelharnis wordt bovendien de lichte lijn Iveco bedrijfswagens gevoerd.

Ook voor getrokken materieel is Bluekens Truck en Bus uw partner. Zo is Bluekens Truck en Bus servicedealer voor Schmitz Cargobul in Goes.

Het BlueCare serviceconcept

Bluekens Truck en Bus heeft al haar services en diensten samengevat in BlueCare, een totaalpakket aan diensten voor de transportondernemer dat hem de dagelijkse zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt.

Met BlueCare wordt de toekomst werkelijkheid, omdat het pakket tal van online diensten bevat. Zo kan de ondernemer met BlueCare optimale budgetbewaking realiseren. Uiteraard biedt Bluekens u de vertrouwde diensten en services, zoals financieringen, reparatie- en onderhoud, APK, laadklepservice en schadeherstel. In het kader van de 35-uur nascholing biedt Bluekens bovendien diverse gecertificeerde trainingen voor chauffeurs.

Contactinformatie

https://bluekenstruckenbus.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!