Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Blue Marché

Wij zijn twee gemotiveerde zussen met een missie. We hebben de afgelopen jaren veel gereisd en het was een mooie ervaring om constant midden in de natuur te zijn. Het laat je het leven en al zijn soorten nog meer waarderen


Omdat we in deze periode dicht bij de natuur stonden, werden we bewuster en geïnteresseerd in wat we konden doen om een ​​positieve impact te hebben op de toekomst van onze planeet. Een toekomst met een welvarende natuur, een bloeiend zeeleven en niet-giftige oceanen.

Het was voor ons schokkend om erachter te komen hoeveel plastic er in het dagelijks leven wordt gebruikt. En hoeveel van deze informatie onbekend is bij velen van ons. Plastic is overal. Niet alleen in plastic zakken, plastic flessen of plastic bekers, het zit bijv. ook in papieren bekers, autobanden, tandpasta en make-up. Omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze alledaagse producten, zijn we allemaal verantwoordelijk voor het terugdringen van onze plastic consumptie. Want alleen samen kunnen we dit steeds groter groeiende probleem oplossen.

We willen bijdragen aan het terugdringen van het plasticverbruik in de wereld. Door bewustwording te creëren voor deze situatie en door een oplossing te bieden voor een van de plastic problemen; plastic rietjes. Als oplossing bieden wij duurzame drinkrietjes aan van bamboe, tarwe, rietstro of roestvrijstaal. Dus dit zijn wij, die opkomen voor een betere wereld.

Doe je mee met onze missie? Liefs, Blue Marché


Neem contact op met Blue Marché

Berichten van Blue MarchéNog geen berichten gepost door Blue Marché

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht