BloemCool


BloemCools missie is om de lekkerste producten te maken voor ontbijt, lunch en tussendoor. Onze inspiratie halen we uit de nieuwste trends in binnen- en buitenland. Alleen de smaakvolste producten verlaten onze keuken. De producten worden gemaakt met superverse ingrediënten, waarbij zoveel mogelijk E-nummers en conserveringsmiddelen worden vermeden. De producten van BloemCool worden elke dag vers met de hand gemaakt en zijn ideaal om direct te consumeren en of mee te nemen voor een later moment.

De lekkerste to go producten worden ontwikkeld in onze eigen proefkeuken. Fris of juist vol van smaak, heerlijk en simpel. Na uitvoerige testen worden de producten pas opgenomen in ons assortiment. Wij streven er naar ieder winter en zomerseizoen jullie met nieuwe producten te verrassen. BloemCool heeft vele producten in het assortiment waaronder breakfast pots, salads, wraps, sandwiches, fruitsalads, snacks, proteïne pots en breads. Alle producten worden dagvers gemaakt.


Neem contact op met BloemCool

Berichten van BloemCoolNog geen berichten gepost door BloemCool

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht