BloemCool


BloemCools missie is om de lekkerste producten te maken voor ontbijt, lunch en tussendoor. Onze inspiratie halen we uit de nieuwste trends in binnen- en buitenland. Alleen de smaakvolste producten verlaten onze keuken. De producten worden gemaakt met superverse ingrediënten, waarbij zoveel mogelijk E-nummers en conserveringsmiddelen worden vermeden. De producten van BloemCool worden elke dag vers met de hand gemaakt en zijn ideaal om direct te consumeren en of mee te nemen voor een later moment.

De lekkerste to go producten worden ontwikkeld in onze eigen proefkeuken. Fris of juist vol van smaak, heerlijk en simpel. Na uitvoerige testen worden de producten pas opgenomen in ons assortiment. Wij streven er naar ieder winter en zomerseizoen jullie met nieuwe producten te verrassen. BloemCool heeft vele producten in het assortiment waaronder breakfast pots, salads, wraps, sandwiches, fruitsalads, snacks, proteïne pots en breads. Alle producten worden dagvers gemaakt.

Contactinformatie
daan@bloemcool.nl
https://www.bloemcool.nl/


Neem contact op met BloemCool

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!