BLANCO Professional GmbH + Co KG


BLANCO Professional produceert hoogwaardige kapitaalgoederen voor grootkeukens en de industrie. De groep organiseert zijn vaardigheden en bekwaamheden in drie sterk gespecialiseerde business units:

De business unit Catering vervaardigt producten en systemen voor professionele grootkeukens, bijvoorbeeld in hotels, kantines, ziekenhuizen en scholen.
De business unit biedt kosteneffectieve en klantgerichte oplossingen voor processen in de levensmiddelenlogistiek. Dit omvat systemen voor het opslaan van voedsel, portioneren, transporteren, koud of warm houden van voedsel en frontcooking (showcooking) met voedselpresentatie.

Klik hier voor meer info over BLANCO Professional


Kunst en industrie een stageproject van BLANCO Professional

Roestvrij staal, het materiaal waar we voor leven.
Het is het essentiële bestanddeel van onze producten.
Onze stagiaires leren ze te bouwen.
Maar we willen onze cursisten ook laten zien wat er nog meer mogelijk is met dit materiaal. Daarom hebben wij het project “Kunst en Industrie” gelanceerd. Onder leiding van de kunstenaar Benjamin Bronni zijn de stagiairs kunstenaars geworden. Het opleidingsatelier wordt een atelier en de tentoonstellingsstand een kunstgalerij.
Natuurlijk mag een vernissage niet ontbreken. Hiervoor namen de trainees een nightliner naar onze toonaangevende vakbeurs INTERNORGA 2019 in Hamburg. Daar waren zij en de kunstwerken die zij maakten de sterren van de tentoonstelling.

Contactinformatie
Stephan.VanLishout@blanco.be
https://www.blanco-professional.com/en/root.cfm


Neem contact op met BLANCO Professional GmbH + Co KG

Berichten van BLANCO Professional GmbH + Co KG
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!