BitesWeLove


Met een achtergrond in supermarkt retail en scheepvaart financiering zouden we niet meer van elkaar kunnen verschillen. Maar naast ondernemen is onze gemeenschappelijke deler een grote liefde voor lekker eten. Met ons team maken we het lekkerder een gezonde keuze te maken. Omdat we zelf graag compromisloos kiezen voor allebei: lekker èn gezond.

We bieden je een snack hack die je een goed gevoel geeft. Omdat die niet alleen je lekkere trek stilt, maar ook voedzaam is. Gezond, zonder een concessie te doen op smaak. Dus doken we de wereld van noten, kruiden en natuurlijke smaken in en puzzelden net zo lang tot we zeker wisten dat een handje bites jou de goede energie geeft om het beste uit jezelf te halen.

Wat in 2015 begon als een online abonnement is uitgegroeid naar een internationaal merk van gezonde snacks. Met meer dan 800 verkooppunten in retail en meer dan 2.000 verkooplocaties in foodservice verkochten we in 2019 meer dan anderhalf miljoen bites. Ambitieus? Zeker. Maar daar houden we wel van bij BitesWeLove. Dus hup, grab a bite en jaag je dromen na. Dan geven wij je de energieboost om door te zetten.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met BitesWeLove

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!