Horecava schuift door naar het voorjaar

BISQ


Wij houden van de Noordzee en van lekker eten!

Daarom zijn wij BISQ begonnen. Geïnspireerd door landen met een rijke, lokale seafood cultuur, zoals Spanje, Portugal en Japan. Tegelijkertijd willen we een aantal misstanden in de foodsector aanpakken. Wist jij bijvoorbeeld dat wij in Nederland het grootste deel van onze wilde vis exporteren en inruilen voor o.a. discutabele kweekvis? En dat we bijna 1/3 van al ons voedsel weggooien? Bizar toch? Wij inspireren je om lokale en duurzame Noordzee seafood producten te eten. Gewoon omdat het heel lekker is. En -daar komt ‘ie hoor- ook gezond.

De Noordzee is voor alle Nederlanders bekend terrein, maar zowel voor als achter de branding valt nog van alles te ontdekken. Wij noemen BISQ daarom ook een North Sea Food Adventure, een ontdekkingstocht naar nieuwe smaken, mooie natuur en prachtige producten. We ontwikkelen toffe recepten waarin reststromen, vergeten vissoorten en ander lekkers uit de Noordzee een grote rol spelen. Zo maken we optimaal gebruik van wat de zee ons biedt. No food wasted!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met BISQ

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!