Daarom zijn wij BISQ begonnen. Geïnspireerd door landen met een rijke, lokale seafood cultuur, zoals Spanje, Portugal en Japan. Tegelijkertijd willen we een aantal misstanden in de foodsector aanpakken. Wist jij bijvoorbeeld dat wij in Nederland het grootste deel van onze wilde vis exporteren en inruilen voor o.a. discutabele kweekvis? En dat we bijna 1/3 van al ons voedsel weggooien? Bizar toch? Wij inspireren je om lokale en duurzame Noordzee seafood producten te eten. Gewoon omdat het heel lekker is. En -daar komt ‘ie hoor- ook gezond.
De Noordzee is voor alle Nederlanders bekend terrein, maar zowel voor als achter de branding valt nog van alles te ontdekken. Wij noemen BISQ daarom ook een North Sea Food Adventure, een ontdekkingstocht naar nieuwe smaken, mooie natuur en prachtige producten. We ontwikkelen toffe recepten waarin reststromen, vergeten vissoorten en ander lekkers uit de Noordzee een grote rol spelen. Zo maken we optimaal gebruik van wat de zee ons biedt. No food wasted!
info@bisqseafood.nl
http://bisqseafood.nl/
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!