Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

BISQ


Wij houden van de Noordzee en van lekker eten!

Daarom zijn wij BISQ begonnen. Geïnspireerd door landen met een rijke, lokale seafood cultuur, zoals Spanje, Portugal en Japan. Tegelijkertijd willen we een aantal misstanden in de foodsector aanpakken. Wist jij bijvoorbeeld dat wij in Nederland het grootste deel van onze wilde vis exporteren en inruilen voor o.a. discutabele kweekvis? En dat we bijna 1/3 van al ons voedsel weggooien? Bizar toch? Wij inspireren je om lokale en duurzame Noordzee seafood producten te eten. Gewoon omdat het heel lekker is. En -daar komt ‘ie hoor- ook gezond.

De Noordzee is voor alle Nederlanders bekend terrein, maar zowel voor als achter de branding valt nog van alles te ontdekken. Wij noemen BISQ daarom ook een North Sea Food Adventure, een ontdekkingstocht naar nieuwe smaken, mooie natuur en prachtige producten. We ontwikkelen toffe recepten waarin reststromen, vergeten vissoorten en ander lekkers uit de Noordzee een grote rol spelen. Zo maken we optimaal gebruik van wat de zee ons biedt. No food wasted!


Neem contact op met BISQ

Berichten van BISQNog geen berichten gepost door BISQ

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht