Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

BioCompact Environmental Technology B.V.


SAVE WATER, SAVE OUR PLANET. Ongeveer 71% van het aardoppervlak is bedekt met water, slechts 0.3% van al dit water is beschikbaar als potentieel drinkwater. biocompact is opgericht in 2002 en heeft als missie het besparen van kostbaar drinkwater. Het besparen van drinkwater vermindert ook de CO2 uitstoot, want 100.000 liter drinkwater staat namelijk gelijk aan 17.5 kilo CO2. Als exclusief importeur van Urimat watervrije urinoirs, het Jets vacuüm systeem en de Smixin handenwas units dragen wij bij aan de besparing van miljoenen liters drinkwater per jaar.

Door nieuwe technologieën is het nu zelfs mogelijk om fosfaat uit pure urine te halen of om fecaliën gemixt met keukenafval tot biogas te verwerken. Op deze manier wordt circulariteit gerealiseerd.

Ook u kunt liters water besparen en zo bijdragen aan een betere wereld. Met onze jarenlange ervaring, exclusieve producten en gepassioneerde collega’s helpen wij u aan een passende oplossing.


Neem contact op met BioCompact Environmental Technology B.V.

Berichten van BioCompact Environmental Technology B.V.Nog geen berichten gepost door BioCompact Environmental Technology B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht