Horecava schuift door naar het voorjaar

BioCompact Environmental Technology B.V.


SAVE WATER, SAVE OUR PLANET. Ongeveer 71% van het aardoppervlak is bedekt met water, slechts 0.3% van al dit water is beschikbaar als potentieel drinkwater. biocompact is opgericht in 2002 en heeft als missie het besparen van kostbaar drinkwater. Het besparen van drinkwater vermindert ook de CO2 uitstoot, want 100.000 liter drinkwater staat namelijk gelijk aan 17.5 kilo CO2. Als exclusief importeur van Urimat watervrije urinoirs, het Jets vacuüm systeem en de Smixin handenwas units dragen wij bij aan de besparing van miljoenen liters drinkwater per jaar.

Door nieuwe technologieën is het nu zelfs mogelijk om fosfaat uit pure urine te halen of om fecaliën gemixt met keukenafval tot biogas te verwerken. Op deze manier wordt circulariteit gerealiseerd.

Ook u kunt liters water besparen en zo bijdragen aan een betere wereld. Met onze jarenlange ervaring, exclusieve producten en gepassioneerde collega’s helpen wij u aan een passende oplossing.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met BioCompact Environmental Technology B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!