BioCompact Environmental Technology B.V.


SAVE WATER, SAVE OUR PLANET. Ongeveer 71% van het aardoppervlak is bedekt met water, slechts 0.3% van al dit water is beschikbaar als potentieel drinkwater. biocompact is opgericht in 2002 en heeft als missie het besparen van kostbaar drinkwater. Het besparen van drinkwater vermindert ook de CO2 uitstoot, want 100.000 liter drinkwater staat namelijk gelijk aan 17.5 kilo CO2. Als exclusief importeur van Urimat watervrije urinoirs, het Jets vacuüm systeem en de Smixin handenwas units dragen wij bij aan de besparing van miljoenen liters drinkwater per jaar.

Door nieuwe technologieën is het nu zelfs mogelijk om fosfaat uit pure urine te halen of om fecaliën gemixt met keukenafval tot biogas te verwerken. Op deze manier wordt circulariteit gerealiseerd.

Ook u kunt liters water besparen en zo bijdragen aan een betere wereld. Met onze jarenlange ervaring, exclusieve producten en gepassioneerde collega’s helpen wij u aan een passende oplossing.

Contactinformatie
info@biocompact.nl
https://biocompact.nl/


Neem contact op met BioCompact Environmental Technology B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!