Frying Insert Basket B.V


Frituurmand filter voor horeca bedrijven

De filter is speciaal voor horeca bedrijven ontworpen en wordt dus niet aan particulieren aangeboden. De reden dat de frituurmand filter voor de horeca is ontworpen is, omdat er in horeca ondernemingen vaak onnodig veel frituurvet wordt weggegooid. Het is dan ook vaak een grote kostenpost. Door gebruik te maken van de FIB frituurmand filter, vervuild het vet minder snel en hoeft u de olie ook minder vaak te verversen. U bespaart direct kosten. En doordat u minder afval heeft, draagt u ook nog eens bij aan een schoner milieu.

Inmiddels wordt de filter al door verschillende bedrijven, instellingen en organisaties gebruikt. Het duurzaam frituren, middels de FIB filter, wordt o.a. al toegepast in zorginstellingen, fastfood ketens, kleine en grote horeca ondernemingen en sportverenigingen.

Houd u friteuse schoon en in topconditie

U weet uit ervaring hoeveel tijd u kwijt bent aan het schoonmaken van een friteuse. Doordat bakresten en kruim zich vastzetten aan de binnenzijde van de frituurmand. De FIB filter vangt deze bakresten al in de filter op. Uw friteuse blijft daardoor schoner, waardoor u deze minder vaak hoeft schoon te maken. Met andere woorden bespaart het u ook tijd.

Gezond en veilig frituren

Gezond en veilig frituren kan alleen wanneer het vet schoon is. Bakresten en kruim die in het vet terecht komen, worden voortdurend meegebakken en verbranden uiteindelijk. Dit is niet alleen schadelijk voor het vet en de kwaliteit van het voedsel, maar ook nog eens zeer schadelijk voor de gezondheid. Met de filter voorkomt u deze problemen. De filter vangt bakresten en kruim namelijk op voordat het in het frituurvet terecht kan komen.

Voordelen van de duurzame frituurmand filter (FIB)

Zoals u weet worden oliën en vetten alleen maar duurder en duurder. Met de filter voorkomt u de verbranding van bakresten, wat betekent dat de vervanging van uw olie langer uitgesteld kan worden. Op deze manier kunt u kostenbesparend frituren. Bovendien kunt u met de duurzame filter dus gezonder frituren en uw klanten gezondere gerechten voorschotelen.

Kortom, de boodschap van de unieke filter (FIB) is duidelijk: Wat u er vroegtijdig uit haalt kan er later niet meer in zitten, het kosten besparen kan beginnen!


Neem contact op met Frying Insert Basket B.V

Berichten van Frying Insert Basket B.VNog geen berichten gepost door Frying Insert Basket B.V

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht