Horecava schuift door naar het voorjaar

Big Products Import


Big Products is een betrouwbare partner en curator van eigenzinnige producten. Allemaal met een eigen verhaal en sterk karakter. Bovenal toveren onze producten een glimlach op je gezicht. Met kwaliteit, bijzondere smaken en bewust consumeren hoog in het vaandel, wordt er continu gezocht naar nieuwe passende producten. Zo is Big Products er voor merken met grootse verhalen. Onze focus ligt op het samenstellen van een onderscheidend en volledig assortiment. Van decadente chips tot eerlijke frisdranken en natuurlijke chocoladerepen, de door ons geselecteerde producten zijn stuk voor stuk bijzonder en vullen elkaar perfect aan. Zo bieden wij een assortiment aan dat net even anders is.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Big Products Import

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!