Horecava schuift door naar het voorjaar

BIETERBAL


Deze vegetarische ‘bitterbal’ zit boordevol biet. Een heerlijk alternatief voor vegetariërs, maar ook om gewoon eens wat anders te serveren.

Als alternatief voor de traditionele bitterbal, ontwikkelde chefkok Jonathan Karpathios, een vegetarische snack: de Bieterbal. De Bieterbal is een bitterbal, op basis van biet. Wanneer u deze lekkernij besteld in de horeca dan is de kans groot dat ‘ie feestelijk wordt gepresenteerd met een prikkertje in de vorm van bietenblaadjes en heerlijke saus.

ChefJonathan Karpathios heeft als missie om echt eten voor jong en oud toegankelijk te maken. Dit doet hij dan het liefst met eerlijke en lokale ingrediënten, zonder kunstmatige ingrepen of toevoegingen. Zo bedacht hij de Bieterbal als vegetarische snack. ‘Iedereen houdt toch wel van een bitterbal’ aldus de Chefkok van restaurant Vork en Mes.

‘De missie: Echt eten voor jong en oud lekker en toegankelijk maken. Met lokale, eerlijke ingrediënten zonder kunstmatige ingrepen of toevoegingen. Goed voor jezelf en goed voor de wereld. En iets minder vlees kan ook geen kwaad’


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met BIETERBAL

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!