BIETERBAL


Deze vegetarische ‘bitterbal’ zit boordevol biet. Een heerlijk alternatief voor vegetariërs, maar ook om gewoon eens wat anders te serveren.

Als alternatief voor de traditionele bitterbal, ontwikkelde chefkok Jonathan Karpathios, een vegetarische snack: de Bieterbal. De Bieterbal is een bitterbal, op basis van biet. Wanneer u deze lekkernij besteld in de horeca dan is de kans groot dat ‘ie feestelijk wordt gepresenteerd met een prikkertje in de vorm van bietenblaadjes en heerlijke saus.

ChefJonathan Karpathios heeft als missie om echt eten voor jong en oud toegankelijk te maken. Dit doet hij dan het liefst met eerlijke en lokale ingrediënten, zonder kunstmatige ingrepen of toevoegingen. Zo bedacht hij de Bieterbal als vegetarische snack. ‘Iedereen houdt toch wel van een bitterbal’ aldus de Chefkok van restaurant Vork en Mes.

‘De missie: Echt eten voor jong en oud lekker en toegankelijk maken. Met lokale, eerlijke ingrediënten zonder kunstmatige ingrepen of toevoegingen. Goed voor jezelf en goed voor de wereld. En iets minder vlees kan ook geen kwaad’

Contactinformatie
info@bieterbal.com
https://bieterbal.com/nl/home


Neem contact op met BIETERBAL

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!