Bierwinst


Bierwinst is opgericht door collega Horecaondernemer Jop Nieuwenhuizen. Ik ben al mijn hele leven werkzaam in de Horeca en tevens al 12 jaar eigenaar van Bar/Dancing De Koets in Zeist en eigenaar van Grand Café de Heren Van Zeist. Net als alle andere collega horecaondernemers raakte ik geïrriteerd door het alsmaar vergroten van het huidige glaswerk, wat natuurlijk buiten alle prijsstijgingen van de brouwerijen om ook nog eens een verkapte prijsstijging is van 20%!!

Dit moest maar eens afgelopen zijn en daarom heeft Jop anderhalf jaar lang gewerkt aan het perfecte horecaglas! Met de maatvoering 18 cl voor de Fluit en 20 Cl voor de Vaas, zoals het al meer dan 140 jaar was voor het gestunt van de brouwers.

Er werken binnen 5 jaar ruim 3000 horecabedrijven mee door het gehele land, in alle takken van de horeca en allemaal draaien de horecaondernemers die werken met Bierwinst producten dezelfde aantal liters bier als voorheen met 25cl brouwerijglas. Alleen halen deze horecabedrijven nu 20% meer omzet uit dezelfde aantal liters bier door alleen het glaswerk aan te passen. Het mooiste is nog, daardoor kan je ook een scherpe prijs geven aan je gasten. Wat met een groter glas niet kan!

Contactinformatie
info@bierwinst.nl
https://bierwinst.com/


Neem contact op met Bierwinst

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!