Biercontract.nl


Biercontract.nl heeft zich gespecialiseerd in het analyseren, onderhandelen en afsluiten van brouwerijcontracten. Deze zeer specifieke contracten vragen om maatwerk. Immers, iedere ondernemer heeft z’n eigen wensen met betrekking tot de samenwerking. Inhoudelijke kennis levert dan al snel veel geld op!

Initiatiefnemer, Tom van Erven Dorens, heeft een jarenlange werkervaring in de branche opgedaan, ondermeer bij een bekende bierbrouwerij en meerdere landelijke groothandels. Inmiddels zijn al meer dan 200 opdrachten door Biercontract.nl succesvol ingevuld. Allen hebben in een geweldige besparing geresulteerd. En, dat kan nu ook op basis van een ‘No Cure No Pay’ kostenmodel, waarbij de opdrachtgever geen enkel risico loopt! Alleen al door de aanwezigheid van Biercontract.nl aan de onderhandelingstafel, wordt vaak al een mooier resultaat bereikt.

Contactinformatie
info@biercontract.nl
https://www.biercontract.nl/


Neem contact op met Biercontract.nl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!