Bier&cO


Bij Bier&cO houden we ervan om de dingen net wat anders te doen. We zijn niet bang nieuwe wegen te betreden. Vanaf eind jaren tachtig smokkelden we als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland. Het begin van een groot avontuur.

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een van Europa’s grootste importeurs, bouwen we iedere dag aan sterke merken en vormen we hét kenniscentrum van unieke dranken. Het is onze missie om jou de beste ambachtelijk gebrouwen dranken te laten proeven.

Dare to drink different

Bier&cO is al jaren dé perfecte partner voor de horeca, retail, groothandel en de slijterij. Vanaf eind jaren tachtig smokkelden ze als eersten een lading Belgisch abdijbier voor de krakers naar Nederland. Sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een van Europa’s grootste importeurs, wordt er iedere dag gebouwd aan sterke merken en vormt het hét kenniscentrum van unieke dranken. De missie is om aan iedereen de beste ambachtelijk gebrouwen dranken te laten proeven. Do you dare to drink different?

Contactinformatie

Sarphatistraat 600
1018AV Amsterdam
Nederland

+31204802000
info@bierenco.nl
https://www.bierenco.nl/


Neem contact op met Bier&cO

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!