Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Bickery Food Group B.V.


Ons bedrijf heeft een sterke positie en een gerespecteerde naam als “merkbouwer” in ons marktgebied. Bickery Food Group is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar expertise in fast moving consumer goods (FMCG) en blinkt uit in sterk ondernemerschap.

Specialisatie:

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, marketing, distributie, food concepting, opslag en transport. Bickery Food Group is een full service organisatie met een team van 80 gemotiveerde medewerkers, eigen distributiecentrum, eigen magazijn en transport (14 vrachtwagens). Dit zorgt er samen voor dat Bickery Food Group producten succesvol verkoopt aan alle mogelijke verkoopkanalen en levert via een uniek distributieplatform.

Distributiekanalen:

Foodretailers, non-foodretailers, foodservice (groothandel / away from home), e-commerce, drogisterijen, bouwmarkten en zelfstandige/speciaalzaken.

Eerste keus zakenpartner:

Door ons ruim geselecteerde assortiment van unieke producten, uitgebreide service en klantwaarde focus zijn wij de eerste keus zakenpartner van grote supermarktketens en foodservices door heel Nederland.


Neem contact op met Bickery Food Group B.V.

Berichten van Bickery Food Group B.V.Nog geen berichten gepost door Bickery Food Group B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht