Bickery Food Group B.V.


Ons bedrijf heeft een sterke positie en een gerespecteerde naam als “merkbouwer” in ons marktgebied. Bickery Food Group is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar expertise in fast moving consumer goods (FMCG) en blinkt uit in sterk ondernemerschap.

Specialisatie:

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, marketing, distributie, food concepting, opslag en transport. Bickery Food Group is een full service organisatie met een team van 80 gemotiveerde medewerkers, eigen distributiecentrum, eigen magazijn en transport (14 vrachtwagens). Dit zorgt er samen voor dat Bickery Food Group producten succesvol verkoopt aan alle mogelijke verkoopkanalen en levert via een uniek distributieplatform.

Distributiekanalen:

Foodretailers, non-foodretailers, foodservice (groothandel / away from home), e-commerce, drogisterijen, bouwmarkten en zelfstandige/speciaalzaken.

Eerste keus zakenpartner:

Door ons ruim geselecteerde assortiment van unieke producten, uitgebreide service en klantwaarde focus zijn wij de eerste keus zakenpartner van grote supermarktketens en foodservices door heel Nederland.

Contactinformatie
info@bickery.nl
https://www.bickery.nl/


Neem contact op met Bickery Food Group B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!