Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.


Bert Muller ontwerpt, installeert, onderhoudt, richt in en levert. Alles voor professionele keukens, uitgiftebuffetten en kleinkeuken-apparatuur en bijbehorend assortiment.

Grootkeukentechniek

Van ontwerp tot en met realisatie Wie zijn uw gasten? Wat verwachten ze van u? En wat wilt u hen te bieden hebben? Onze ervaren projectadviseurs staan u bij vanuit jarenlange ervaring en telkens parate kennis van de jongste technische innovaties. Zo werken ze in samenspraak met u toe naar een gefundeerde oplossing voor uw vraagstuk.

Apparatuur

Goede apparatuur verdiend zichzelf terug. Onze adviseurs helpen u bij de juiste apparatuur keuze om uw inrichting te optimaliseren. Overtuig u zelf in onze demo-keuken.

Service en onderhoud

Onze storingsdienst is zeven dagen per week bereikbaar om u snel en professioneel van dienst te zijn. Zo zijn storingen snel en adequaat verholpen. U bereikt onze storingsdienst het snelst per telefoon.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!