Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.


Bert Muller ontwerpt, installeert, onderhoudt, richt in en levert. Alles voor professionele keukens, uitgiftebuffetten en kleinkeuken-apparatuur en bijbehorend assortiment.

Grootkeukentechniek

Van ontwerp tot en met realisatie Wie zijn uw gasten? Wat verwachten ze van u? En wat wilt u hen te bieden hebben? Onze ervaren projectadviseurs staan u bij vanuit jarenlange ervaring en telkens parate kennis van de jongste technische innovaties. Zo werken ze in samenspraak met u toe naar een gefundeerde oplossing voor uw vraagstuk.

Apparatuur

Goede apparatuur verdiend zichzelf terug. Onze adviseurs helpen u bij de juiste apparatuur keuze om uw inrichting te optimaliseren. Overtuig u zelf in onze demo-keuken.

Service en onderhoud

Onze storingsdienst is zeven dagen per week bereikbaar om u snel en professioneel van dienst te zijn. Zo zijn storingen snel en adequaat verholpen. U bereikt onze storingsdienst het snelst per telefoon.


Neem contact op met Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.

Berichten van Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.Nog geen berichten gepost door Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht