Vanreusel


Horeca Exclusief

Vanreusel biedt klanten een exclusief assortiment aan en is dan ook enkel verkrijgbaar voor de horeca. Wij reiken zoveel mogelijk middelen aan waarbij kwaliteitsvolle producten, sterke promotiematerialen en een fijn sales contact de basis vormen.  Ons brede assortiment bevat alle bekende toppers, zoals de frikandellen, gehaktballen, cervela’s en een heerlijk, gevarieerd aanbod aan hamburgers. Maar de snackmarkt is dynamisch. Daarom zetten we voortdurend in op innovatie en inspiratie. Met onze HOT range, Mad Roosters Family, Zero range en Prohalal range ontwikkelen we exclusieve concepten waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

Familiaal

Paul Vanreusel startte in 1953 met een handel in ambachtelijke charcuterie. Nog geen twee decennia later, in 1970, schakelde Paul over naar diepgevroren snacks en ontwikkelde hij de welbekende klassiekers. In 1976 werd het – ondertussen erg succesvolle – bedrijf doorgegeven aan de vier zonen van Paul. Door de enorme productieboost en de stijgende vraag moest Vanreusel begin jaren negentig de capaciteit aanzienlijk uitbreiden. Vandaag staat alweer de derde generatie,  aan het roer van het familiebedrijf. In het Limburgse Hamont is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een snackfabrikant met meer dan 250 werknemers. Inmiddels ligt er een sterke focus op zowel duurzaam produceren als ondernemen, met een niet te evenaren kwaliteit als grote trots.

Belgisch Merk

Vanreusel is van oorsprong een Belgisch bedrijf opgestart in Leuven. Midden jaren ‘70 verhuisde Vanreusel naar het Limburgse Hamont waar het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd snackfabrikant. Ook in Nederland krijgt Vanreusel steeds meer voet aan de grond. De eigenaren, de familie Vanreusel, willen blijvend inspelen op trends en ontwikkelingen in de samenleving zonder hierbij de noden van de klant uit het oog te verliezen. Nieuwe innovaties zijn daarbij een essentieel onderdeel om voor de horeca steeds opnieuw onderscheidende snacks te introduceren.

Contactinformatie
info@vanreusel.be
https://www.vanreusel.eu/nl


Neem contact op met Vanreusel

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!