Belcentrale BV


Belcentrale biedt al sinds 1999 IT diensten voor het MKB. Sinds kort is Belcentrale gespecialiseerd in franchise oplossingen. Met deze oplossingen ontzorgt Belcentrale de franchisegever en franchisenemer. Dus een win-win-win situatie waarbij alle partijen voordeel hebben. Belcentrale garandeert een oplossing aan waarbij zowel de behoefte van de franchisegever als de franchisenemer worden vervuld. Denk in dit geval aan diverse IT diensten als telefonie, internet, alarm, pin en hosting, maar ook maatwerk oplossingen zoals een professionele Wifi oplossing voor horeca ondernemers, zodat alle klanten goed wifi bereik hebben wanneer zij inchecken via Facebook!

Wenst u ook een afspraak voor een franchise oplossing, maak dan nu een afspraak met Assie Licher (Channel Manager). Formules als Hubo en Multimate van Euretco zijn u reeds voorgegaan.

Contactinformatie
support@belcentrale.nl
https://www.belcentrale.nl/


Neem contact op met Belcentrale BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!