Beconet


Opgericht in 1996 als een familie bedrijf en ontstaan uit een bundeling van verschillende krachten. Een technisch ontwikkelingskantoor en een verkoop/service organisatie betekent een ijzersterke en solide combinatie. Alle horeca automatisering innovaties worden in eigen huis gerealiseerd. Meer dan 25 jaar technische “know-how” op het gebied van elektronica en tap-automatisering.

BeCoNet ontwikkelt, produceert en installeert als enige partij in Nederland alles in eigen beheer en onder één dak. Dit maakt BeCoNet een sterk innovatief en onafhankelijke partij die altijd gefocust is op de laatste ontwikkelingen en behoeftes in de markt. Horecaondernemers met speciale wensen worden indien nodig custom-made bediend hetgeen ons onderscheidt van andere partijen! Horeca automatisering opmaat is iets waar BeCoNet zijn hand niet voor om draait. Juist doordat wij alle kennis en productie in eigen huis hebben kunnen wij competitief opereren en kunnen wij in vrijwel alle gevallen aan de vraag van de ondernemer voldoen. In Almere bevindt zich ons eigen “BeCoNet Experience Centre.”

Contactinformatie
info@beconet.nl
http://beconet.nl/


Neem contact op met Beconet

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!