Be-Mocktails


Geniet van alcoholvrije cocktails.

Een glamorous, alcoholvrij drankje dat helemaal natuurlijk is. Vaak is het nog een behoorlijke klus om zoiets te vinden, terwijl het een geweldige aanvulling op je leven zou zijn. Een leven waarin je goed voor jezelf zorgt.

Wat je ook doet, je let altijd op je gezondheid en je voeding en deelt je inzichten hierover graag met vrienden en bekenden. Toch krijg je nog iets te vaak de vraag waarom je geen alcohol drinkt, als je weer eens van een watertje zit te nippen terwijl de rest losgaat op luxe cocktails en mixdrankjes.

Be-Mocktails. Een volledige vegan én natuurlijke cocktail, die je al vanaf de eerste slok een gevoel van luxe en glamour laat ervaren. En dat terwijl het 0% alcohol bevat. Be-Mocktails zijn kant-en-klaar. Je drinkt ze als een fris wijntje, met het chique gevoel dat cocktails of champagne met zich meebrengen. Dit hippe nieuwe drankje is perfect voor een feestje, goed voor je gezondheid en erg geschikt voor een vegan of halal dieet.

Contactinformatie
info@be-mocktails.nl
https://be-mocktails.nl/


Neem contact op met Be-Mocktails

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!