Bazqet B.V.


Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die op een bewustere manier wilt snacken. Onze producten zijn op veel manieren verantwoordelijker: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen, vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar het belangrijkste is dat een verantwoord tussendoortje gewoon lekker moet zijn. En daarnaast ben je met een paar stappen in de goede richting al snel verstandig bezig.

Onze missie

Bazqet gaat altijd voor de bewuste keuze: verstandig en eerlijk. Vanzelfsprekend wordt het mandje van Bazqet regelmatig met goed nieuws uitgebreid. Bazqet geeft zo innovatieve ideeën een kans op de markt. En consumenten kunnen bij Bazqet terecht voor vernieuwende producten. Daarvoor werken we samen met creatieve kleinere producenten in verschillende landen. Bazqet helpt ze hun innovaties te introduceren of we brengen samen onze eigen nieuwe ideeën in praktijk. Zo houdt Bazqet een actueel assortiment dat aansluit bij de behoefte van de immer kritische consument.

Contactinformatie
mr.b@bazqet.nl
https://www.bazqet.nl/


Neem contact op met Bazqet B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!