Bazqet B.V.


Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die op een bewustere manier wilt snacken. Onze producten zijn op veel manieren verantwoordelijker: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen, vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar het belangrijkste is dat een verantwoord tussendoortje gewoon lekker moet zijn. En daarnaast ben je met een paar stappen in de goede richting al snel verstandig bezig.

Onze missie

Bazqet gaat altijd voor de bewuste keuze: verstandig en eerlijk. Vanzelfsprekend wordt het mandje van Bazqet regelmatig met goed nieuws uitgebreid. Bazqet geeft zo innovatieve ideeën een kans op de markt. En consumenten kunnen bij Bazqet terecht voor vernieuwende producten. Daarvoor werken we samen met creatieve kleinere producenten in verschillende landen. Bazqet helpt ze hun innovaties te introduceren of we brengen samen onze eigen nieuwe ideeën in praktijk. Zo houdt Bazqet een actueel assortiment dat aansluit bij de behoefte van de immer kritische consument.


Neem contact op met Bazqet B.V.

Berichten van Bazqet B.V.Nog geen berichten gepost door Bazqet B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht