Batavia Cold Drip Coffee


Batavia Coffee is een bedrijf wat is gestart met maar één doel; onze passie voor Cold Drip Coffee over te dragen op de rest van Nederland. Waar niemand zou moeten denken aan een wijn waar 8 druivensoorten uit 12 landen bij elkaar worden gegooid, en een goede whiskey ook niet gemengd wordt, zijn Nederlanders voor hun koffie lang niet zo kritisch. En dat terwijl koffie de meest gedronken drank van Nederland is! Met versgemalen bonen en diverse zetmethodes dachten we dat we al het mogelijke uit koffie wel hadden hadden gehaald. Tot Jits Krol in Zuid-Korea Cold Drip Coffee ontdekte. De smaak was zo overweldigend dat we besloten Dutch Coffee terug te laten keren naar Nederland.

Wij geloven dat Batavia Cold Drip Coffee de lekkerste koude koffie is. In 18 uur druppelt ijskoud water door onze vers gebrande en gemalen bonen. Dat geeft onze koffie een unieke, zachte en rijke smaak. Lekker op een hete dag in een ijskoud glas, als hét geheime ingrediënt in je (alcoholvrije) cocktail of als je nog even door moet. Zonder toegevoegde suikers en smaakstoffen.


Neem contact op met Batavia Cold Drip Coffee

Berichten van Batavia Cold Drip CoffeeNog geen berichten gepost door Batavia Cold Drip Coffee

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht