Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Barrel Kings


Barrelkings verkoopt stoere producten gemaakt van vaten. Vaten zijn stoer, praktisch, duurzaam, recyclebaar, multifunctioneel en gebruikersvriendelijk.

Wij maken er barbecues, prullenbakken, statafels, zitjes, plantenbakken en displays van. We kunnen alles doen met vaten, in elke kleur, in elke gewenste hoeveelheid en gepersonaliseerd.

Op deze site bieden we een beperkt assortiment aan. Onze standaardproducten. Maar heb je andere wensen? Wil je een andere kleur? Wil je grote hoeveelheden? Wil je een sticker erop? Wil custom-made? Wil je een speciale oplossing voor afvalscheiding? Het kan allemaal. Laat het ons weten!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Barrel Kings

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!