Barneveld Verpakkingen B.V.


Vandaag de dag heeft Barneveld Verpakkingen naast het vlaggenschip in Veenendaal ook een vestiging in Den Haag en beleverd dagelijks klanten in heel Midden-Nederland. Er wordt gezorgd dat de groei niet ten koste gaat van service en een prettig, persoonlijk contact. Nog steeds controleren vertegenwoordigers zelf de voorraad van de klant en zetten chauffeurs zelf de spullen in de opslagplaats bij de klant. Bij Barneveld Verpakkingen heeft de klant geen zorgen over zijn verpakkingen en kan hij zich vol op het ondernemen concentreren.

Als de klant iets aan ons vraagt, hebben we een antwoord. Uit de duizenden beschikbare producten zoekt het team van Barneveld Verpakkingen voor elke klant een gerichte, juiste oplossing. Door steeds nieuwe producten te zoeken en te introduceren kan de klant erop rekenen dat voor elk product de juiste verpakking beschikbaar is, zonder dat de klant daar zelf naar hoeft te zoeken. Met meer dan 60 jaar ervaring is Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier. Wij streven het na om geen fouten te maken, adequaat en flexibel te reageren wanneer er problemen optreden en op vaste tijden te leveren, of het nou een hele pallet is, of een doosje. Als relatie van Barneveld Verpakkingen weet u waar u aan toe bent.

Specialist in verpakkingen!

Barneveld Verpakkingen is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in verpakkingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment standaard verpakkingen. Daarnaast maken wij verpakkingen op maat en bedrukt met eigen naam en logo.

Contactinformatie

De Smalle Zijde 50
3903 LP Veenendaal
Nederland

+31(0)318-514021
info@barneveld-verpakkingen.nl
https://www.barneveld-verpakkingen.nl/


Neem contact op met Barneveld Verpakkingen B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!