Horecava schuift door naar het voorjaar

Banketbakkerij Van Strien B.V.


Banketbakkerij van Strien is een familiebedrijf opgericht in 1938. Het is onze ambitie om de  lekkerste koekjes en slagroomsoesjes te maken. Hoe we dat doen? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor ons product!

Onze bakkerij is modern en daar waar het kan gebruiken we machines. Maar niet als dit ten koste gaat van de kwaliteit. Veel werk bij ons is dan ook nog ouderwets handwerk. Er wordt gewerkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten: vers, 100% natuurlijk en van top kwaliteit. Dat proef je!

Wij maken meer dan 100 verschillende koekjes en soesjes en verpakken die in verschillende onderscheidende verpakkingen gericht op grootverbruik en consumenten. Onder eigen merk en voor private labels. U vindt onze producten bij de betere supermarkt, speciaalwinkels, foodservice en horeca in Nederland en daarbuiten.

Wij zijn BRC AA-level gecertificeerd. We maken ook biologische producten (SKAL) en gebruiken fair trade chocolade en rietsuiker waar mogelijk (FLO Max Havelaar & UTZ).


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Banketbakkerij Van Strien B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!