Banketbakkerij Van Strien B.V.


Banketbakkerij van Strien is een familiebedrijf opgericht in 1938. Het is onze ambitie om de  lekkerste koekjes en slagroomsoesjes te maken. Hoe we dat doen? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor ons product!

Onze bakkerij is modern en daar waar het kan gebruiken we machines. Maar niet als dit ten koste gaat van de kwaliteit. Veel werk bij ons is dan ook nog ouderwets handwerk. Er wordt gewerkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten: vers, 100% natuurlijk en van top kwaliteit. Dat proef je!

Wij maken meer dan 100 verschillende koekjes en soesjes en verpakken die in verschillende onderscheidende verpakkingen gericht op grootverbruik en consumenten. Onder eigen merk en voor private labels. U vindt onze producten bij de betere supermarkt, speciaalwinkels, foodservice en horeca in Nederland en daarbuiten.

Wij zijn BRC AA-level gecertificeerd. We maken ook biologische producten (SKAL) en gebruiken fair trade chocolade en rietsuiker waar mogelijk (FLO Max Havelaar & UTZ).

Contactinformatie
info@koekjes.nl
https://www.koekjes.nl/nl-nl/


Neem contact op met Banketbakkerij Van Strien B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!