Banketbakkerij De Maro B.V.


De wortels van het Brabantse De Maro liggen in Tilburg. Hier begon Marinus Roodklif in de vorige eeuw zijn bakkerswinkel. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een industriële bakkerij en komen onze ambachtelijke producten via de retail, horeca, groothandel, food service en out of home terecht bij de consument. Wij houden het ambacht absoluut in ere en ontwikkelen eigen recepturen waarbij enorm veel zorg en aandacht uitgaat naar de ingrediënten en het bakproces. We vinden het heel belangrijk om zelf te maken en zijn in die zin niet zomaar een leverancier.

De liefde voor banket is bij alle werknemers voelbaar, we kunnen ook echt genieten van onze eigen creaties. Dat is belangrijk. Naast dat de Brabantse gezelligheid hier erg voelbaar is, heerst er ook een cultuur van hard werken. Op die manier zijn we er gekomen en op die manier gaan we vooruit.

Bakkerij gespecialiseerd in bake-off

Banketbakkerij De Maro is specialist in bake-off deeg en beslag. Dat is kant-en-klaar beslag of deeg waarmee u zelf de gehele dag versgebakken muffins, american cookies en kokoskoeken kan aanbieden. De werkwijze is heel eenvoudig: schep het deeg op een bakplaat, even bakken in een oven en vervolgens kunt u een heerlijk versgebakken koekje serveren! Naast ons bake-off assortiment bieden we nog een assortiment van heerlijke banketproducten: zoals bijvoorbeeld plaatcake en per stuk verpakte koekje

Contactinformatie

Knippersven 15
5056 DE Berkel-Enschot
Nederland

+31135385160
info@demaro.nl
https://www.demaro.nl/


Neem contact op met Banketbakkerij De Maro B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!