Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Banket Partners


Wij geloven dat kwalitatief banket het ingrediënt is voor een gedeeld geluksmoment, het leven viert en mensen samenbrengt. Banket Partners maakt samen. Een samenwerking waarin we meedenken, proactief zijn en een productaanbod bieden dat past bij jouw wensen en bij de ontwikkelingen in de markt. Wij willen samen met onze partners en de laatste technologie de kwaliteit van de patissier voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken.

Met eerlijkheid en oprechtheid als basis vinden wij dat het product nog steeds centraal moet staan en dan pas het proces. Wij begrijpen de vraag naar een goede basis, maar ook het belang van een eigen signatuur. Om die reden leveren wij naast onze gereed-producten kwalitatieve halffabrikaten en ontwikkelen wij nieuwe producten volgens ons eigen, of jouw recept. Wij distribueren vanuit eigen beheer, om flexibel en snel te kunnen leveren.

Zo maken wij samen met onze partners kwalitatief banket voor iedereen bereikbaar.

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Banket Partners

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!