Bamdura Bambrella Nederland


Bamdura is een jong, dynamisch bedrijf met een gepassioneerd management. We focussen ons volledig op het vervaardigen van bamboe producten. Omdat er een ingrijpende aanslag wordt gepleegd op de regenwouden, promoten wij het gebruik van bamboe als ecologisch alternatief voor traditioneel hardhout.

Bamdura® bamboe producten zijn gemaakt van 100% MOSO-bamboe. De grondstof voor de vervaardiging van onze producten outdoor-bamboe, waaronder decking en vloeren, wordt alleen gekozen uit bamboe ouder dan 4 jaar. De enige bamboe die we gebruiken is biologisch geteeld en FSC-gecertificeerd. Bamdura® bamboe producten zijn niet alleen groen en sterk maar ook duurzaam en milieuvriendelijk! Wij zijn trots op ons unieke ontwerp patent omdat het flexibele afmetingen mogelijk maakt. Aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Bamdura® bamboe wordt gemaakt met behulp van een hogedruk stoomproces waarbij de bamboe wordt gelamineerd. Deze technologie resulteert in een product dat zeer resistent is tegen kromtrekken. Bamdura® bamboe is dimensioneel stabiel hetgeen betekent dat er minder expansie en contractie is in vergelijking met andere materialen tot uw eindproduct. Met onze innovatieve gepatenteerde technologie bamboe kunnen stroken worden gelamineerd in een dikte, breedte en lengte. Onze klanten kunnen ons product gebruiken voor een breed scala van toepassingen. Geen enkel ander solide bamboe product biedt u deze range producten!

Contactinformatie
info@bamdura.com
https://www.bamdura.com/index.php


Neem contact op met Bamdura Bambrella Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!