Bakkersgrondstof B.V.


Dagelijks blijven er in Nederlandse bakkerijen ruim 130.000 broden liggen. Doodzonde om al dat lekkere brood weg te gooien, toch? Dat vinden wij ook. Daarom halen wij overtollig brood op en verwerken het tot een smaakvol broodmeel waarmee wij brood een prachtig tweede leven geven. Ons bruine goud: Bakkersgrondstof.

Bakkersgrondstof is een duurzaam en eerlijk initiatief van drie gepassioneerde bakkers met een hekel aan voedselverspilling: Paul Berntsen, Jos Veltmaat en Sebastiaan Hetterschijt. Door niet verkocht brood te recyclen tot een bijzonder smaakvol broodmeel en daar een uniek desembrood van te bakken, dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld en geven wij horecagelegenheden de kans om hun CO2-uitstoot te verlagen.

Contactinformatie

https://www.bakkersgrondstof.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!