Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Bakkers Brigade B.V.


Wat is meer genieten dan een verse boterham met een lekkere plak kaas? Hoe verser het brood, des te lekkerder het is. Onze kracht is het dagelijks bakken en bezorgen van vers brood & banket in heel Nederland. Van brood tot croissant, in portieverpakking of in bakzak. Daarbij worden voortdurend nieuwe concepten bedacht.

Bakkers Brigade voorziet de foodservice markt in Nederland van dagvers brood en banket, op elke hoek in Nederland. Wij van Bakkers Brigade willen presteren boven de verwachting van de klant. Kwaliteit is geen onderscheid, maar een voorwaarde. Service wordt daarom pro-actief ingezet.

ONZE MISSIE

Wat ooit begon als ambachtelijke bakkerij in Amsterdam, is uitgegroeid tot een landelijke brood- en banketleverancier waarbij de ambachtelijke en authentieke kwaliteit gewaarborgd is gebleven. Lees meer >

VEILIGHEID EN KWALITEIT

Wij hebben voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door certificering en een regelmatige controle op de eisen die aan ons gesteld worden, zorgen wij voor een veilige en schone productieomgeving. Onze producten worden geproduceerd onder zeer strenge voorwaarden, wij zien erop toe dat u alleen brood en banket van de beste kwaliteit ontvangt. Lees meer >

BROODKENNIS

Brood is voor een groot deel van de mensen onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon. Het is lekker, gezond en voedzaam. Bakkers Brigade vergroot hierover continue zijn kennis. Daarom wordt samengewerkt met leveranciers zoals de molen en de grondstoffenleverancier.

De basis van brood is tarwe. Tarwe is veruit de bekendste graansoort uit de familie graan. Verder behoren tot deze familie ook soorten zoals: rogge, haver, mais en teff. Allemaal voedzame graansoorten waar in meer of mindere mate brood van is te bakken.


Neem contact op met Bakkers Brigade B.V.

Berichten van Bakkers Brigade B.V.Nog geen berichten gepost door Bakkers Brigade B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht