Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 B.V.


Bakkerij Carl Siegert kent een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de volgende. Inspiratie, innovatie en ambacht staan centraal in de Harmelense bakkerij. Wij bouwen voort op onze familietradities en vernieuwen altijd. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend. Het graan voor onze – voornamelijk biologische – broodspecialiteiten groeit zoveel mogelijk in Nederland. Het wordt op Hollandse windmolens gemalen. Wij richten ons volledig op de horeca en dragen sinds 1991 het predicaat Hofleverancier. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op.

Wij maken dagelijks brood bijzonder

Bakkerij Carl Siegert bestaat ruim 130 jaar en maakt al vier generaties de lekkerste ambachtelijke broodspecialiteiten voor horeca en catering. Wij werken met een eigen desemcultuur op basis van rogge. Dit geeft een unieke en karaktervolle smaak aan ons brood en zorgt voor een malsere kruim. Respect voor onze planeet is voor ons vanzelfsprekend. Wij gebruiken vrijwel uitsluitend biologische ingrediënten. En met bijna 1000 zonnepanelen op het dak wordt voorzien in ca. 35% van onze energiebehoefte

Contactinformatie

Techniekweg 11
3481 MK Harmelen
Nederland

+31348441887
info@carlsiegert.com
https://www.carlsiegert.com/


Neem contact op met Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!