Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Bakkerij Amstelveld


Bakkerij Amstelveld B.V. is een kleinbrood bakkerij gespecialiseerd in het bakken van zacht kleinbrood voor horeca, horecagroothandel en grootverbruikers.

Een zeer groot deel van onze productie wordt door ons direct na het verpakken versneld ingevroren. Dit tezamen met het feit dat door onze familie reeds tientallen jaren hetzelfde hiervoor speciaal ontwikkelde recept gebruikt wordt, zorgt ervoor dat er broodjes gebakken kunnen worden met een ongekende kwaliteit, constantheid en malsheid.

Indien U onze diepvries broodjes ontdooit zult U geen verschil merken tussen broodjes van ‘vandaag’ en broodjes van een à twee dagen ‘oud’, mits deze goed ontdooid worden en goed verpakt blijven.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bakkerij Amstelveld

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!