CSM Bakery Solutions


CSM Bakery Solutions is een internationale leider in de bakkerij industrie en produceert een bovengemiddeld breed aanbod van producten voor klanten in meer dan 100 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Atlanta, Georgia, is CSM toegewijd aan het ontwikkelen en het bieden van oplossingen die klantengroei en bedrijfssucces stimuleren.

We bieden een breed en innovatief portfolio van premium kwaliteit bakkerij ingrediënten, kant-en-klare producten en diensten voor de Retail en foodservice markten, zowel als ambachtelijke en industriële bakkerijen. Ons doel is om aan onze klanten te leveren zodat zij beter in staat zijn om hun klanten te bedienen. Dat is waarom CSM ingrediënten en expertise verbindt met veel vertrouwde merken in de industrie waaronder Baker & Baker, Brill, MeisterMarken, Multifoods, Waldkorn, Ulmer Spatz en nog veel meer.

CSM bedient bakkerijen en zakenmensen met een internationale aanwezigheid, waaronder een groot netwerk van fabrieken, innovatiecentra en productontwikkelingsfaciliteiten valt. Wij onderhouden strategische samenwerkingen over de hele wereld om voor de beschikbaarheid van gespecialiseerde ingrediënten, unieke productexpertise en bekende, vertrouwde merken te zorgen, zodat onze klanten deze kunnen gebruiken om hun bedrijf te laten groeien.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met CSM Bakery Solutions

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!