Bakeplus B.V.


Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van een bijzonder groot assortiment voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Maar ook een leverancier die zuinig is op haar klanten en relaties. Die begrijpt dat afnemers ondernemers zijn. Bewust hun keuzes maken uit het gevarieerde aanbod en kwaliteitswensen, met gegarandeerde productveiligheid. Een leverancier die snapt dat correcte bezorging voor ondernemers het verschil kan maken.

Een reputatie die we zorgvuldig opbouwden en maar wat graag hooghouden.

Onlineservice
Onze service zetten we daarom ook online prominent in. Dat betekent naast bestelgemak, een snelle manier om advies en informatie in te winnen, bij medewerkers met verstand van zaken. Bovendien is dit een platform waar klanten, leveranciers en Bakeplus elkaar ontmoeten. Om kennis, activiteiten en inspiratie te delen. Bakeplus kijkt door de bril van de ondernemer: welke marktontwikkelingen zijn er? Welke innovaties of trends? En, hoe haak je hier als ondernemer succesvol op in?

Er ontstaan mooie samenwerkingen. Interessant en laagdrempelig voor elke ondernemer.

Samen succesvol
En dat sluit perfect aan bij de missie van Bakeplus. Optimale samenwerking en ondersteuning, voor een succesvol resultaat. Van inspiratie tot innovatie, van trainingen tot promotie.

Bakeplus, Samen Succesvol.


Neem contact op met Bakeplus B.V.

Berichten van Bakeplus B.V.Nog geen berichten gepost door Bakeplus B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht