Horecava schuift door naar het voorjaar

Bailey Electric & Electronics B.V.


Bailey is in eerste plaats een familiebedrijf met de normen en waarden die horen bij de familie die het bedrijf runt. Als voorraadhoudende groothandel in lichtbronnen, armaturen en bijbehorende accessoires levert Bailey voornamelijk aan de professionele Elektrotechnische Groothandel (ETG) in Europa. Naast de producten die Bailey voert zijn de service, het brede assortiment, databeheer en haar flexibiliteit erg belangrijk. Niet voor niets is de slogan “niet alleen onze lampen zijn speciaal” in het leven geroepen. Buiten de ETG belevert Bailey ook (collega)-handelaren en OEM (Original Equipment Manufacturer) bedrijven als armatuur fabrikanten, machinebouwers etc.

De officiële benaming van Bailey is Bailey Electric & Electronics B.V. Al tijdens de oprichting van Bailey in 1985 had oprichter Aart Aaldijk Senior bedacht dat het waarschijnlijk niet zou blijven bij de import en export van miniatuurlampjes waar hij destijds mee begon. De klinkende naam Bailey is te danken aan de naam van de schoonfamilie van Aart Aaldijk Sr., die hun roots hebben in Suriname en het Caraïbisch gebied. Bailey werd toen ook wel aangeduid als BE&E en verkocht voornamelijk aan collega handelaren, fabrikanten, machinebouwers, spoorwegen en het leger. Vandaag de dag wordt Bailey gerund door de 2e generatie van het Aaldijk – Bailey gezin.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bailey Electric & Electronics B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!