Bahama GmbH


Bahama, opgericht in 1950, ontwerpt en produceert tegenwoordig hoogwaardige en diverse parasols en zeilen. Nationale en internationale klanten vertrouwen op onze industriële technologie en vakmanschap. De hoogwaardige producten van Bahama staan ​​voor zowel technische kenmerken als compactheid, duurzaamheid en windstabiliteit, maar ook voor esthetische componenten zoals vorm en materiaal schoonheid.

Onze volledige productie “Made in Germany” produceert bijna alle componenten in eigen huis. Door het samenspel van materiaalkwaliteit en constructieve kwaliteit garandeert Bahama de windweerstand van haar producten bij het openen, afhankelijk van het model, tot max. 130 km / u.

En het belangrijkste: we leven klantenservice – van advies en montage tot schoonmaak, winterstalling en onderhoud. Ontdek de mogelijkheden van een verlengd buitenseizoen. Bij weer en wind. Leer ons kennen!


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bahama GmbH

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!