Aviko Foodservice


Aviko Foodservice

Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en een van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten.

Compleet assortiment aardappelproducten

Aviko biedt een doordacht en compleet assortiment aan frites, aardappelspecialiteiten, partysnacks en hapjes. Aan de ene kant een lijn hoogwaardige aardappelproducten, zoals de Steamfresh range, die u als kok meer efficiëntie en gemak brengen, maar  waar u wel zelf nog de laatste creatieve hand aan kunt leggen. Aan de andere kant biedt Aviko een basisassortiment met topproducten, geschikt als bijgerecht of als snack. U vindt bij Aviko:

Aardappel recepten

Door dit brede aardappel assortiment kan de wens van elke gast vervuld worden. Aviko streeft ernaar om voor iedere kok en iedere keuken binnen Foodservice de beste en meest smakelijke aardappel oplossingen te bieden. Wij ondersteunen en inspireren u en uw personeel graag met aardappel recepten, aardappel bereidingstips en bv. menucalculaties. Kortom: “Je kunt zoveel meer met Aviko”.

Contactinformatie
CSCNederland@aviko.nl
https://www.avikofoodservice.nl


Neem contact op met Aviko Foodservice

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!