ATL Seafood IJmuiden B.V.


De allerbeste vis leveren aan horeca en catering, dát is de missie van ATL Seafood. Naast kwaliteit staan wij voor de waarden betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Onze vis wordt dagelijks vers gevangen en gekocht op de verschillende visafslagen. Verser kan niet! ATL Seafood levert ook vis uit andere delen van de wereld. We kopen met de grootste zorg in. ATL Seafood heeft een rijke historie in het leveren van vis en visproducten aan hotels, restaurants en bedrijfs- en partycatering. Tel daarbij op dat vrijwel alle medewerkers hun sporen hebben verdiend binnen de horeca en/of de visbranche. U begrijpt het al: bij ATL Seafood bent u aan het juiste adres.

Koks voor Koks

Een goede kok heeft een oneindige passie voor verantwoorde en lekkere ingrediënten. Hij wil zijn gasten uitsluitend het beste voorzetten. Maar de consument is kritisch, de concurrentie groot. Wij van ATL Seafood helpen koks de beste te zijn én te blijven. Zodat uw gasten tevreden het restaurant verlaten en graag bij u terugkomen. Naast viskennis hebben veel van onze medewerkers hun roots in de keuken. Onze eigen koks delen de passie van de koks in de restaurants. Zij begrijpen als geen ander wat voor u belangrijk is. Samen met u zorgen zij voor een optimale afstemming en natuurlijk denken zij graag met u mee. Of het nu gaat over een nieuwe menukaart, bereidingen of logistieke afstemming.

Contactinformatie
info@atlseafood.nl
https://atlseafood.nl/


Neem contact op met ATL Seafood IJmuiden B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!