Arla Foods


Al onze Arla producten bevatten alleen puur natuurlijke ingrediënten. Wij houden van puur natuur. Daarom maken we van alleen melk, fruit en andere 100% natuurlijke ingrediënten de beste zuivelproducten. We denken dat jij net als wij gaat voor een puur natuurlijke smaak. Daarom voegen we absoluut niets toe dat niet nodig is. Zonder chemische bewerkingen of kunstmatige toevoegingen. En dat zie je bijvoorbeeld aan onze yoghurts en drinkyoghurts die soms iets lichter van kleur zijn dan andere zuivelproducten. Maar des te lekkerder!

Het belangrijkste ingrediënt in onze producten is melk. En wat is er natuurlijker dan onze melk? Ook al onze andere ingrediënten zijn puur natuur. Zo is de vanille in onze zuivel afkomstig van vanillestokjes. Je proeft dus de echte smaak van de boon van de vanilleorchidee en ziet de zwarte puntjes van de vanille in onze yoghurts. We gebruiken geen kunstmatige zoetstoffen in onze producten. Voor een lekkere natuurlijke smaak gebruiken wij bijvoorbeeld honingkruidextract of biologische rietsuiker.


Neem contact op met Arla Foods

Berichten van Arla FoodsNog geen berichten gepost door Arla Foods

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht